Beşiktaşlı Engelliler Küçükkuyu'da

Beşiktaşlı Engelliler Küçükkuyu

Beldesine Engelleri aşıyor, kampa gidiyoruz” sloganıyla Beşiktaşlı engelliler yaz tatili kampanyası için Küçükkuyu`ya geldiler.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Beldesine “Engelleri aşıyor, kampa gidiyoruz” sloganıyla Beşiktaşlı engelliler Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Yaz Tatili Kampanyası’ için Küçükkuyu`ya geldiler.

Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi öncülüğünde geçen hafta 200 kişilik engelli grubunun ardından 153 kişilik engelli grubu da Küçükkuyu Beldesi’ne geldikten sonra Küçükkuyu’da ki konakladıkları tesislere yerleştiler.

Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği ‘Yaz Tatili Kampanyası’ için Küçükkuyu’ya gelen 350 engelli ve ailelerini ev sahibi olarak Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka birlikte karşıladı.

“Engelli vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, birçok başarı mucizesine şahit oluyoruz. Onların yaşama sevinçleriyle hayata sarılmalarından büyük mutluluk duyuyoruz” diyen Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Beşiktaş Belediyesi Başkan Danışmanı ve Koordinatör Murat Demirok’a, Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Yasemin Boyraz ve Tülay Dürtaş ile engellilere ‘Hoş Geldiniz’ dedi.

Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’ya yakın ilgileri nedeniyle teşekkür eden Beşiktaş Belediyesi Başkan Danışmanı ve Koordinatör Murat Demirok, Aileleri ile tatile gelen engelliler tatil yapmanın yanında kişisel yeteneklerini geliştireceklerini söyledi.

Küçükkuyu Beldesinin doğa ve deniz zenginliğine engellilerimizin hayran olduklarını söyleyen Demirok, eğitim süreci ve tatil ortamında eğitmenleri tarafından özgür bir birey gibi yaşayabilmelerinin kolaylıklarını öğreneceklerine inandıklarını söyledi. ENVER DOLGUN



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı